Graef UNA 90 pålægsmaskine

Ikke blot skære tynde pålæg, men også brød og ost. Med den indbyggede skråstregningsfunktion kan du skære kød, fisk og grøntsager i de fineste skiver. Denne maskine er fremstillet til professionelle krav og kvalitetsnormer, så du kan være sikker på, at du får det bedste resultat hver gang. Graef UNA 90 pålægsmaskinen er et must-have for enhver professionel kok.

UNA 9 Skæremaskine med Tandet Klinge, Portabel
Graef UNA 90 pålægsmaskine
4.5
Graef UNA 90, Elektrisk, 1,5 cm, Sølv, Aluminium, 17 cm, 170 W
4.5
Graef UNA 90, Elektrisk, 1,5 cm, Sølv, Aluminium, 17 cm, 170 W
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Graef
EAN: 4001627009687
Varenummer (SKU): 7375901458300924 Kategori:

Graef UNA 90 pålægsmaskine

Er du på udkig efter Graef UNA 90 pålægsmaskine? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Graef UNA 90 pålægsmaskine bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Graef UNA 90 pålægsmaskine er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Graef UNA 90 pålægsmaskine får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Graef UNA 90 pålægsmaskine online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Graef UNA 90 pålægsmaskine uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Graef UNA 90 pålægsmaskine. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4001627009687