Grundig GKNE 262E40 FXRN – Fritstående kølefryseskab

Med denne innovative teknologi bevarer du dine friske frugter og grøntsager i op til 3 gange længere tid end normalt. Dette kølefryseskab fra Grundig giver dig de bedste betingelser for at holde dine madvarer frisk og nydelig. Med et kapacitet på 262 liter har det store indvendige rum med 4 glashylder, 2 grøntsagskurve samt 4 åbne hylder, så du kan lagre dine madvarer helt nemt og effektivt. Det kommer også med et LED-display, som gør det let at styre temperaturen. Lyset indeni giver et naturligt og hyggeligt lys, hvilket er med til at gøre dette køleskab til et godt valg. Grundig GKNE 262E40 FXRN – Fritstående kølefryseskab er et effektivt og alsidigt køleskab med masser af plads og mange funktioner, der sikrer længerevarende friske madvarer.

Grundig GKNE 262E40 FXRN - Fritstående kølefryseskab
4.5
Grundig GKNE 262E40 FXRN - Fritstående kølefryseskab
4.5
Grundig Køle-/fryseskab GKNE 262E40 FXRN
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Grundig
EAN: 4013833042624
Varenummer (SKU): 5348500531443756 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Grundig´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Grundig GKNE 262E40 FXRN – Fritstående kølefryseskab

Er du på udkig efter Grundig GKNE 262E40 FXRN – Fritstående kølefryseskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Grundig GKNE 262E40 FXRN – Fritstående kølefryseskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Grundig GKNE 262E40 FXRN – Fritstående kølefryseskab er fra producenten , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Grundig GKNE 262E40 FXRN – Fritstående kølefryseskab får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Grundig GKNE 262E40 FXRN – Fritstående kølefryseskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Grundig GKNE 262E40 FXRN – Fritstående kølefryseskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Grundig GKNE 262E40 FXRN – Fritstående kølefryseskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4013833042624

Brand

Grundig