HAY Sowden brødrister, gul

Brød med denne brødrister, der har en indbygget timer, der automatisk slukker brødristeren når den ønskede ristetid er nået. Brødristeren har et justerbart temperatur- og tidsfunktion, så du kan tilberede brødet helt efter din smag. Brødristeren har et cool-touch udvendigt design, så den ikke bliver varm at røre ved, når den er i brug. Denne luksuriøse gul HAY Sowden brødrister er det perfekte tilbehør til ethvert køkken.

HAY Sowden brødrister, gul
4.5
Hay Sowden Brødrister - Brødristere Rustfrit Stål Gul - 540782
Sowden Toaster EU
4.5
HAY Sowden Toaster Gul
4.5
Hay Sowden Brødrister - Brødristere Rustfrit Stål Gul - 540782
Sowden Toaster fra HAY (Yellow)
4.5
HAY - Sowden Toaster - Brødrister - Yellow - L37,5 x W15 x H19,5 cm
Hay - Sowden toaster - Yellow
4.5
HAY - Sowden Brødrister - Gul (540782)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HAY
EAN: 5710441281573
Varenummer (SKU): 7375901463008936 Kategori:

HAY Sowden brødrister, gul

Er du på jagt efter HAY Sowden brødrister, gul? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med HAY Sowden brødrister, gul bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

HAY Sowden brødrister, gul er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber HAY Sowden brødrister, gul får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller HAY Sowden brødrister, gul online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får HAY Sowden brødrister, gul uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx HAY Sowden brødrister, gul. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5710441281573