Tilbud

Husqvarna Automower 405X

Husqvarna Automower® 405X er den perfekte maskine til mindre græsplæner. Denne højtydende model i X-line serien er udstyret med et smart system til at klippe komplekse græsarealer op til 600m2. Den har avancerede funktioner såsom systematisk passageklipning, som gør det muligt for 405X at klippe smalle passager og kantkanter uden problemer. Husqvarna Automower® 405X adskiller sig som den eneste robotplæneklipper på markedet med professionel danskfonetisk tale, så den kan vejlede dig under driften.

DKK kr. 14.995,00
kr. 16.499,00
Husqvarna Automower 405X
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HusqvarnaEAN: 7392930349612 Varenummer (SKU): 11046000725352415 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Husqvarna´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Husqvarna Automower 405X

Er du på jagt efter Husqvarna Automower 405X? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Husqvarna Automower 405X bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Husqvarna Automower 405X er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Husqvarna Automower 405X får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Husqvarna Automower 405X online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Husqvarna Automower 405X uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Husqvarna Automower 405X. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7392930349612