Husqvarna Automower 450X

Automower 450X er en professionel robotplæneklipper fra Husqvarna, som gør det lettere for dig at pleje din græsplæne. 450X er udstyret med Automower Connect-teknologi, som giver dig mulighed for at styre din robot plæneklipper fra din mobilenhed. Den har også LED forlygter, der gør det muligt for den at køre selv i mørke timer. Desuden har den Gummistøddæmper foran for en jævnere og mere støjsvag kørsel. Med en maksimalt kapacitet på op til 5000 m2, er denne robotplæneklipper et godt valg til de største plænearealer.

DKK kr. 35.749,00
Husqvarna Automower 450X
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HusqvarnaEAN: 7391736591843 Varenummer (SKU): 11046001614672324 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Husqvarna´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Husqvarna Automower 450X

Er du på jagt efter Husqvarna Automower 450X? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Husqvarna Automower 450X bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Husqvarna Automower 450X er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Husqvarna Automower 450X får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Husqvarna Automower 450X online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Husqvarna Automower 450X uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Husqvarna Automower 450X. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7391736591843