Tilbud

Kärcher våd- og tørstøvsuger – KWD 6 P S V-30/8/22/T

Den perfekte makker til alle dine renoverings- og byggeprojekter. Kärcher KWD 6 P S V-30/8/22/T våd- og tørstøvsuger fjerner hurtigt, effektivt og sikkert alle typer groft og fint støv, blade og lignende snavs fra byggearbejdet. Denne støvsuger er udstyret med en støvsugerpose i trelags fleecemateriale, som er ekstremt bestandigt over for flænger og sikrer optimal støvfastholdelse og langvarig sugekraft. I tillegg har maskinen en strømudtag, som gør det muligt at tilslutte elværktøj og dermed automatisk slukke ved brug af elværktøj. Udover støvsugning er der også en blæsefunktion. Kärchers KWD 6 P S V-30/8/22/T våd- og tørstøvsuger er den perfekte partner til alle dine byggeprojekter.

Kärcher våd- og tørstøvsuger - KWD 6 P S V-30/8/22/T
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kärcher
EAN: 4054278923482
Varenummer (SKU): 8029800168661103 Kategori:

Kärcher våd- og tørstøvsuger – KWD 6 P S V-30/8/22/T

Er du på udkig efter Kärcher våd- og tørstøvsuger – KWD 6 P S V-30/8/22/T? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Kärcher våd- og tørstøvsuger – KWD 6 P S V-30/8/22/T bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Kärcher våd- og tørstøvsuger – KWD 6 P S V-30/8/22/T er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Kärcher våd- og tørstøvsuger – KWD 6 P S V-30/8/22/T får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Kärcher våd- og tørstøvsuger – KWD 6 P S V-30/8/22/T online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Kärcher våd- og tørstøvsuger – KWD 6 P S V-30/8/22/T uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Kärcher våd- og tørstøvsuger – KWD 6 P S V-30/8/22/T. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4054278923482