Kenwood MG360 Kødhakker

Denne Kenwood MG360 Kødhakker er professionel og kraftfuld, og den er ideel til at lave forskellige kødretter, f.eks. krydret kødsovs, kødspyd og meget mere. Den er udstyret med en kraftig motor og et avanceret design med dobbelt skæring for at sikre ensartet og præcis hakning. Den har også et låg med sikkerhedspålåg, så du ikke skal bekymre dig om, at det åbnes under brug. Denne kødhakker er let at rengøre takket være reversknappen, så du kan nemt fjerne madrester. Det er den perfekte kødhakker til alle professionelle kokke, der sætter pris på detaljer og kvalitet.

Kenwood MG360 Kødhakkemaskine Omvendt funktion Hvid/grå
Kenwood MG360 - meat grinder - white/grey
4.5
KENWOOD MG360 Köttkvarn - Vit
Kenwood MG360 - Kødhakkemaskine - 1.4 kW - hvid/grå
4.5
Kenwood MG360 - Kødhakkemaskine - 1.4 kW - hvid/grå
4.5
Kenwood MG360 - kødhakkemaskine - hvid/grå
4.5
Kødhakker Kenwood MG 360 1400 W
4
Kenwood MG360 Kødhakker
5
Kenwood MG360 Kødhakker
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kenwood
EAN: 5011423173313
Varenummer (SKU): 1408801884801975 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Kenwood´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Kenwood MG360 Kødhakker

Er du på jagt efter Kenwood MG360 Kødhakker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Kenwood MG360 Kødhakker bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Kenwood MG360 Kødhakker er fra producenten , som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Kenwood MG360 Kødhakker får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Kenwood MG360 Kødhakker online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Kenwood MG360 Kødhakker uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Kenwood MG360 Kødhakker. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5011423173313

Brand

Kenwood