Tilbud

KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine, Velvet Blue

KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine Velvet Blue er designet til at give dig den ultimative komfort og kapacitet. Med store elmotorer på 5,6 kW og frekvenskontrol op til 150 omdrejninger pr. minut, vil denne røremaskine formå at håndtere enhver opgave – lige fra det letteste drag til det tyngste æltede brød. Maskinen er fremstillet af luksuriøs stål og rustfri stål og har en elegant Velvet Blue finish. Med en chokoladebrunt håndtag og seks hastigheder, der giver en præcis kontrol af røreprocessen, vil KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB levere professionelle resultater hver gang.

DKK kr. 4.799,00
kr. 8.410,00
KitchenAid røremaskine - Artisan - Velvet Blue
4.5
DKK kr. 5.371,00
KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine, Velvet Blue
4.5
DKK kr. 5.371,00
Artisan 175 5KSM175PSEVB Køkkenmaskine Velvet Blue 4,8 L
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAid
EAN: 5413184120979
Varenummer (SKU): 7375901462039454 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine, Velvet Blue

Er du på jagt efter KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine, Velvet Blue? Så er du landet det helt rigtige sted. Med KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine, Velvet Blue bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine, Velvet Blue er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine, Velvet Blue får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine, Velvet Blue online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine, Velvet Blue uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx KitchenAid Artisan 5KSM175PSEVB røremaskine, Velvet Blue. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5413184120979