Tilbud

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, contour silver

Med en stærk 275 watt motor og 10 hastigheder er denne røremaskine udstyret til at håndtere enhver madlavningsopgave – fra at bage perfekte pandekager til at ælte en tyk dej. Den revolutionerende Direct Drive-teknologi gør at maskinen er støjsvag, og den kraftige motor og stålhjul sikrer en ensartet kørsel. Maskinen leveres også med to slags dyser og en flexi-hake, som gør det nemt at røre ingredienser, som ikke skal knuses. Endelig er denne maskine udstyret med en tempereret kobberbelagt kobling, der bidrager til at opretholde den høje kvalitet og pålidelighed.

DKK kr. 7.500,00
KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, contour silver
4.5
DKK kr. 7.500,00
Kitchenaid Røremaskine 5ksm70shxecu
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAid
EAN: 8003437630811
Varenummer (SKU): 7375901463218945 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, contour silver

Er du på jagt efter KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, contour silver? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, contour silver bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, contour silver er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, contour silver får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, contour silver online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, contour silver uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE røremaskine 6,6 liter, contour silver. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437630811