KitchenAid Artisan K400 Blender, Empire Red

Med Artisan K400 blenderen fra KitchenAid får du et professionelt produkt i høj kvalitet og med en høj effektiv ydeevne. Maskinen er fremstillet af formstøbt metal og kommer med en 5-års garanti. Du kan blende selv de hårdeste ingredienser, og få et ensartet resultat hver gang. Med denne blenderen fra KitchenAid, kan du se frem til et professionelt sluttresultat.

KitchenAid Artisan K400 Blender, Empire Red
4.5
Artisan K400 Blender rød 1,4 Liter
4
Kitchen Aid blender 1,4 l - rød
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAid
EAN: 8003437239717
Varenummer (SKU): 7375901461851221 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid Artisan K400 Blender, Empire Red

Er du på udkig efter KitchenAid Artisan K400 Blender, Empire Red? Så er du landet det helt rigtige sted. Med KitchenAid Artisan K400 Blender, Empire Red bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

KitchenAid Artisan K400 Blender, Empire Red er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber KitchenAid Artisan K400 Blender, Empire Red får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller KitchenAid Artisan K400 Blender, Empire Red online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får KitchenAid Artisan K400 Blender, Empire Red uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx KitchenAid Artisan K400 Blender, Empire Red. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437239717