Tilbud

KitchenAid Artisan K400 Blender, mørkeblå

Med KitchenAid Artisan K400 Blenderen i mørkeblå farve kan du opnå professionelle resultater i dit køkken. Den højeffektive ydeevne gør det let at blende selv de mest krævende ingredienser. Den solide maskine i formstøbt metal leveres med en imponerende 5-års garanti, så du kan nyde kvalitet og pålidelighed i mange år fremover.

KitchenAid Artisan K400 Blender, mørkeblå
4.5
Artisan K400 Blender ink Blue 1,4 l
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAid
EAN: 8003437239731
Varenummer (SKU): 7375901461851222 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid Artisan K400 Blender, mørkeblå

Er du på jagt efter KitchenAid Artisan K400 Blender, mørkeblå? Så er du landet det helt rigtige sted. Med KitchenAid Artisan K400 Blender, mørkeblå bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

KitchenAid Artisan K400 Blender, mørkeblå er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller KitchenAid Artisan K400 Blender, mørkeblå får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber KitchenAid Artisan K400 Blender, mørkeblå online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får KitchenAid Artisan K400 Blender, mørkeblå uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx KitchenAid Artisan K400 Blender, mørkeblå. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437239731