Tilbud

KitchenAid Artisan K400 Blender, Sølv

Med KitchenAid Artisan K400 Blender får du et professionelt produkt af høj kvalitet. Den formstøbte metalmaskine har en højeffektiv ydeevne, der kan blende selv de hårdeste ingredienser og give et ensartet resultat. Gennem 5 år har du sikkerheden i form af en solid garanti. Sølvfarven giver et luksuriøst udseende, der passer perfekt til ethvert moderne køkken.

KitchenAid Artisan K400 Blender, Sølv
4.5
KitchenAid Artisan K400 Blender Medallion Silv - Blendere Stål hos Magasin
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: KitchenAid
EAN: 8003437239779
Varenummer (SKU): 7375901461851223 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring KitchenAid´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

KitchenAid Artisan K400 Blender, Sølv

Er du på udkig efter KitchenAid Artisan K400 Blender, Sølv? Så er du landet det helt rigtige sted. Med KitchenAid Artisan K400 Blender, Sølv bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

KitchenAid Artisan K400 Blender, Sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber KitchenAid Artisan K400 Blender, Sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller KitchenAid Artisan K400 Blender, Sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får KitchenAid Artisan K400 Blender, Sølv uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx KitchenAid Artisan K400 Blender, Sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437239779