Mustang Kulgrill Avalon 2

Robust og stabil kulgrill med en stor grillflade på 59 x 45 cm. Grillen har et stort forkromet opvarmningsrist og en matemaljeret multigrillrist af støbejern. Risten består af en rund sektion (Ø30 cm), der nemt kan udskiftes med en vifte af forskellige grillriste. Mustang Kulgrill Avalon 2 er udstyret med en praktisk drivhjul, der gør det muligt at regulere luften omkring grillen, så den kan kontrolleres til perfektion. Denne kulgrill er den perfekte løsning til alle, der vil nyde autentisk, professionel grillsmag.

Mustang Kulgrill Avalon 2
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Mustang
EAN: 6410413250321
Varenummer (SKU): 7375901463149215 Kategori:

Mustang Kulgrill Avalon 2

Er du på jagt efter Mustang Kulgrill Avalon 2? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Mustang Kulgrill Avalon 2 bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Mustang Kulgrill Avalon 2 er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Mustang Kulgrill Avalon 2 får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Mustang Kulgrill Avalon 2 online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Mustang Kulgrill Avalon 2 uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Mustang Kulgrill Avalon 2. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

6410413250321