Napoleon Prestige PRO 665 Gasgrill

Denne 665 model har fem brændere af rustfrit stål, som leverer et konstant varmeoutput af 28,000 BTUs. Dette kombineret med Napoleon’s patented WAVE-grillplader, skaber den perfekte temperatur til enhver madlavningstilstand. En sidebrænder giver hurtig og effektiv madlavning på en hurtig måde, mens et elektronisk kontrolpanel giver let adgang til temperaturindstillingerne. Napoleon Pro 665 er udstyret med et eksklusivt porcelænsbelagt stål låg og skuffer, som er stærke og giver tilstrækkelige opbevaringsmuligheder. Derudover har det et justerbart låg med et højtydende termometer i midten, som giver dig mulighed for at overvåge madlavningstemperaturen. Trust Napoleon til at leve op til dine krav og giv dig luksus, hvor du har brug for det.

Napoleon Prestige PRO 665 Gasgrill
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Napoleon
EAN: 0629162132086
Varenummer (SKU): 5348500044379313 Kategori:

Napoleon Prestige PRO 665 Gasgrill

Er du på udkig efter Napoleon Prestige PRO 665 Gasgrill? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Napoleon Prestige PRO 665 Gasgrill bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Napoleon Prestige PRO 665 Gasgrill er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Napoleon Prestige PRO 665 Gasgrill får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Napoleon Prestige PRO 665 Gasgrill online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Napoleon Prestige PRO 665 Gasgrill uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Napoleon Prestige PRO 665 Gasgrill. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

629162132086

Brand

Napoleon