Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i test)

Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger er det perfekte valg for dig, der ønsker et effektivt og smart rengøringsværktøj. Den har en 6000 PA sugestyrke, som gør, at den nemt kan håndtere hundehår. Den har et 5200 mAh LG batteri, som giver mellem 120 og 180 minutters batteritid, så du er sikret frihed fra støvsugning. Den er app kompatibel med Google Home, så du kan styre den fra din smartphone. Den lader automatisk op, når den er tom for strøm, og du kan angive No-Go-Zoner, som den undgår, når den støvsuger. Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger kommer med 100 % tilfredshedsgaranti og den kan både støvsuge og vaske gulvet med det samme, så du har et professionelt rengøringsresultat. Neatsvor X650 Pro – Dansk brugermanual.pdf

Neatsvor Rabatkode – Spar 15% med: EM15
Black Friday Rabatkoder: “Blackfriday” og “Cybermonday”

Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i test)
4.5
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 7090059750080
Varenummer (SKU): 10971002088292848 Kategorier: ,

Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i) beskrivelse

Med Neatsvor X650 Pro kan du sige farvel til støvsugning og gulvvask! Denne intelligente robotstøvsuger kombinerer en kraftfuld sugestyrke med et smart design. Den er nem at tilslutte WiFi og kan styres via både Google Home og Neatsvors egen app. Med en sugestyrke på hele 6000 PA kan den håndtere alt fra støv og sand til hår og partikler. Den kan endda automatisk oplade sig selv, så du ikke behøver at tænke på det.

Du kan planlægge rengøringen af hele huset på én gang og indstille No-Go-Zoner for bedre kontrol over støvsugningen. Det bedste er, at robotstøvsugeren har en indbygget vandbeholder og moppe, så den kan vaske gulvet samtidig med støvsugningen. Alt i alt er Neatsvor X650 Pro det perfekte valg til rengøring af dit hjem og vil spare dig både tid og penge!

Læn dig tilbage og lad Neatsvor X650 Pro tage sig af rengøringen! Det er markedets kraftigste robotstøvsuger, så du kan slippe for alt det hårde arbejde med støv og snavs, som normalt ville tage lang tid at fjerne. Med No-Go-Zoner kan du bestemme, hvor den skal og ikke skal vaske, og med applikationen på din Apple- eller Android-enhed kan du nemt styre den.

Spar tid hver uge ved at lade Neatsvor X650 Pro tage sig af rengøringen, så du kan bruge din tid på det, du bedst kan lide. Og med vores 100% tilfredshedsgaranti får du pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med resultatet. Så lad Neatsvor X650 Pro tage sig af rengøringen og nyd mere tid med din familie og venner!

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Neatsvor Robotstøvsuger´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i)

  Er du på udkig efter Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i)? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i) bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

  Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i) er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

  Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

  Når du køber Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i) får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

  Det betyder, at du modtager Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i) uden bøvl og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Neatsvor X650 Pro robotstøvsuger (Bedst i). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

  Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

  På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

  Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

  Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et kup hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  7090059750080