Tilbud

Nespresso CitiZ kaffemaskine – Silver

Nespresso CitiZ-kaffemaskinen fra Krups er løsningen til det stilbevidste og travle storbyhjem. Den kompakte og brugervenlige design garanterer dig friskbrygget kaffe på kun 25 sekunder. Den perfekte balance mellem espresso eller lungo, hver med en fyldig smag, nuanceret aroma og delikat crema. Kopbakken er fleksibel, så den tilpasser sig forskellige kopstørrelser. Desuden slukker den automatisk efter ni minutter. Med kaffemaskinen får du 14 kaffekapsler i forskellige smagsvariationer. Prøv Nespresso CitiZ og nyd baristakaffe på den enkle måde.

DKK kr. 999,00
kr. 1.899,00
Nespresso CitiZ kaffemaskine - Silver
4.5
DKK kr. 1.049,00
Nespresso CitiZ kaffemaskine, 1 liter, silver
4.5
DKK kr. 1.195,00
kr. 1.195,00
Krups Nespresso XN741B, Espressomaskine, Kaffekapsel, Sølv
DKK kr. 1.229,00
kr. 1.229,00
Krups Nespresso XN741B kaffemaskine Espressomaskine, Kapsel maskine
DKK kr. 1.269,00
NESPRESSO CitiZ by Krups Kapselmaskin (sølv)
DKK kr. 1.679,00
NESPRESSO® CitiZ kaffemaskine fra Krups, Silver
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nespresso®EAN: 3016661155291 Varenummer (SKU): 8029801706503907 Kategori:

Nespresso CitiZ kaffemaskine – Silver

Er du på udkig efter Nespresso CitiZ kaffemaskine – Silver? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nespresso CitiZ kaffemaskine – Silver bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Nespresso CitiZ kaffemaskine – Silver er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Nespresso CitiZ kaffemaskine – Silver får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Nespresso CitiZ kaffemaskine – Silver online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Nespresso CitiZ kaffemaskine – Silver uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Nespresso CitiZ kaffemaskine – Silver. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3016661155291