Nespresso Pixie kaffemaskine – Titan

Krups NESPRESSO Pixie kaffemaskine giver den perfekte espresso og lungo, hver gang! Den ultra-kompakte og fremragende konstruktion har en industriel stållook med hamret metal på siderne – perfekt til et moderne storbyhjem. Maskinen er kun ca. 11 cm bred og vejer kun 2,5 kg, så den er nem at flytte rundt på. Den er let at bruge og kan nå den ideelle temperatur på bare 25 sekunder. Den slukker automatisk efter ni minutters inaktivitet. Fyld maskinen med dine foretrukne Nespresso-kaffevarianter for at nyde kaffe med fyldig smag og nuanceret aroma og delikat crema. Nespresso Pixie kaffemaskinen er den perfekte løsning til dig, der gerne vil nyde en god kop kaffe med professionel kvalitet, men som ikke har meget plads at arbejde med.

DKK kr. 870,00
Krups Nespresso Pixie XN304T, kapselmaskine (titan)
DKK kr. 899,00
kr. 1.099,00
NESPRESSO Pixie kaffemaskine fra Krups - Titan
4.5
DKK kr. 959,00
NESPRESSO Pixie hos Krups Kapselmaskin (sort)
DKK kr. 1.085,00
Krups Krup Kaffeem. XN 304T Pixie Nespres ti
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: nespressoEAN: 3016661155192 Varenummer (SKU): 8029801706502819 Kategori:

Nespresso Pixie kaffemaskine – Titan

Er du på udkig efter Nespresso Pixie kaffemaskine – Titan? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nespresso Pixie kaffemaskine – Titan bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Nespresso Pixie kaffemaskine – Titan er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Nespresso Pixie kaffemaskine – Titan får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Nespresso Pixie kaffemaskine – Titan online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Nespresso Pixie kaffemaskine – Titan uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Nespresso Pixie kaffemaskine – Titan. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3016661155192