Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic

Nilfisk Attix 33-2L IC Professionel og certificeret våd-/tørsuger er det perfekte valg til alle slags støvsugningsopgaver. Denne maskine har en kraftfuld sugeeffekt, et forseglet støvsystem, der er L-klasse certificeret og er meget robust. Maskinen er udstyret med Nilfisk’s fuldautomatiske filterrensningssystem og giver dig mulighed for at opretholde et højt sugekraftniveau overalt. ATTIX 33 er det ideelle valg for rengøringsfirmaer, der kræver et effektivt og kraftfuldt støvsuger.

Nilfisk Attix 33-2L IC støvsuger
3.5
Nilfisk Attix 33-2L IC støvsuger
3.5
Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic
4.5
Nilfisk Støvsuger ATTIX 33-32L IC DK
4.5
Nilfisk Støvsuger Støv/vådsuger attix 33-2l ic prof
4.5
Nilfisk ATTIX 33-2L IC - Støvsuger - beholder - pose
Nilfisk ATTIX 33-2L IC DK Allround våd-/tørsuger(filterposer varenr. 505503633)
4
Nilfisk støvsuger ATTIX 33-2L IC, tør/våd, kl. L
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nilfisk
EAN: 5711145303035
Varenummer (SKU): 5348501181419256 Kategori:

Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic

Er du på jagt efter Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Nilfisk Støvsuger Attix 33-2l Ic. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5711145303035

Brand

Nilfisk