Tilbud

Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor – BN800EU

Oplev ultimativ alsidighed med Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor – BN800EU. Denne multiblender fra Ninja giver dig mulighed for at hakke, snitte, ælte og blende alt fra brøddej til smoothies to-go. Med en stærk 1200 watt motor og Ninjas Pro Extractor knivsystem kan denne maskine nemt tackle alle ingredienser, herunder fiberholdige frugter, nødder, frø og is. Vælg mellem autoprogrammer eller manuelle indstillinger på det intuitive betjeningsdisplay, og nyd nem rengøring med opvaskemaskine-venlige dele.

Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor - BN800EU
4.5
Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor - BN800EU
4.5
Ninja 3-in-1 Foodprocessor & Blender med Auto-iQ
Ninja 3-in-1 Food Processor With Auto-iq
4.5
Shark - Ninja 3in1 blender + foodprocessor- sort
4.5
Ninja Ninja 3-i-1 køkkenmaskine & blender med Auto-iQ Sort
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ninja
EAN: 622356235037
Varenummer (SKU): 8029801437814993 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Ninja´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor – BN800EU

Er du på jagt efter Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor – BN800EU? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor – BN800EU bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor – BN800EU er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor – BN800EU får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor – BN800EU online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor – BN800EU uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Ninja 3-i-1 blender & foodprocessor – BN800EU. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

622356235037