Tilbud

Ninja Foodi airfryer max dual zone – AF400EU

Med en Ninja Foodi AF400EU airfryer kan du få en lækker og sprød finish på alle dine favoritter – helt uden dårlig samvittighed. Airfryeren kan reducere brugen af fedtstof med op til 75%, sammenlignet med traditionelle stegemetoder. Kontrollér den variable temperatur fra 40°C til 240°C og lav dobbelt portion eller tilbered 2 forskellige retter med det samme. Med de 6 forskellige tilberedningsfunktioner kan du både stege, bage, tørre, varme og lave madvarer med airfryer-funktionen. Ninja Foodi AF400EU airfryer har desuden et stort kapacitet fra 2,4 l og et udtræksbart filter, så du let og effektivt kan rense efter brug. Få succes med tilberedningen og lad Ninja Foodi airfryer AF400EU hjælpe med at gøre klar til aftensmaden i et snuptag.

Ninja Foodi airfryer max dual zone – AF400EU
4.5
Ninja Foodi airfryer max dual zone - AF400EU
4.5
Gryde uden Olie NINJA AF400EU Sort
Ninja Foodi Dual Zone airfryer 9,5 liter
4.5
Ninja AF400EU - Grill- / friture Airfryer
4.5
Ninja AF400EU - Grill- / friture Airfryer
4.5
Ninja Ninja Air Fryer Dual Zone AF400 9,5 l Sort
Ninja Air Fryer Dual Zone 9,5 L
Ninja Air Fryer Dual Zone, 9,5 Liter
4.5
Shark - Ninja Dual Zone XL airfryer - 9,5L
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Ninja
EAN: 622356245272
Varenummer (SKU): 8029801439003219 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Ninja´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Ninja Foodi airfryer max dual zone – AF400EU

Er du på udkig efter Ninja Foodi airfryer max dual zone – AF400EU? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ninja Foodi airfryer max dual zone – AF400EU bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Ninja Foodi airfryer max dual zone – AF400EU er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Ninja Foodi airfryer max dual zone – AF400EU får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Ninja Foodi airfryer max dual zone – AF400EU online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Ninja Foodi airfryer max dual zone – AF400EU uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Ninja Foodi airfryer max dual zone – AF400EU. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

622356245272