Ooni Koda 16 gas-pizzaovn

Gør det nemmere at bage med gas og undgå sod og kulstøv. Oonis Koda 16 er en professionel udendørs pizzaovn med et stort bageareal, der giver plads til familiepizzaer på op til 40,6 cm i diameter og ildfaste fade til kartofler, fisk og andre retter. Denne pizzaovn er konstrueret til at opnå et hurtigere madlavningsresultat med et flot, perfekt, sprødt resultat. Få den perfekte pizzaoplevelse derhjemme med denne effektive og nemme Ooni Koda 16 gas-pizzaovn.

DKK kr. 3.499,00
kr. 4.699,00
Ooni Koda 16 Pizzaovn
5
DKK kr. 4.699,00
Ooni Koda 16 XL Pizzaovn
4.5
DKK kr. 4.699,00
Ooni Koda 16 gas-pizzaovn
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OoniEAN: 5060568343105 Varenummer (SKU): 7375901461896896 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Ooni´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Ooni Koda 16 gas-pizzaovn

Er du på udkig efter Ooni Koda 16 gas-pizzaovn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Ooni Koda 16 gas-pizzaovn bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Ooni Koda 16 gas-pizzaovn er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Ooni Koda 16 gas-pizzaovn får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Ooni Koda 16 gas-pizzaovn online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Ooni Koda 16 gas-pizzaovn uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Ooni Koda 16 gas-pizzaovn. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5060568343105