Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W

Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W giver dig en effektiv og brugervenlig løsning til tilberedning af mad. Denne Airfryer fra Philips har blivet en af verdens mest populære køkkenmaskiner. Med den unikke Rapid Air-teknologi kan du luftfritere din mad, så den bliver sprød udenpå og saftig indeni. Denne Airfryer omfatter også professionelle programmer, der giver dig mulighed for at tilberede et bredt udvalg af forskellige retter. Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W giver dig mulighed for at nyde næsten alle fordelene ved friturestegning, uden at skulle bekymre dig om usunde olier. Inviter familien og vennerne over og nyd et lækkert måltid lavet med denne Airfryer.

DKK kr. 999,00
Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PhilipsEAN: 18710103975493 Varenummer (SKU): 7375901463003491 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Philips´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W

Er du på udkig efter Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Philips HD9252/70 Airfryer Spectre Com Digital W. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

18710103975493