Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL

Den revolutionære Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL er det perfekte køkkenredskab til dig, der ønsker et sundere alternativ til traditionelle frituremetoder. Med denne state-of-the-art airfryer kan du let og hurtigt tilberede lækre retter med den unikke Rapid Air-teknologi. Denne teknologi giver dig mulighed for at fritére dine madvarer uden brug af olie, hvilket giver dig mulighed for at skabe sundere og lækre retter, som både er sprøde og saftige. Den optimerede motor og den justerbare temperaturkontrol gør det let at opnå det perfekte resultat med alle dine favoritretter. Med denne Philips airfryer kan du opnå professionelle og imponerende resultater hver gang.

DKK kr. 1.451,00
Philips Essential HD9270 Airfryer XL - Varmluftsrister - 6,2 liter - 2 kW - sort
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PhilipsEAN: 8710103972143 Varenummer (SKU): 7375901463003490 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Philips´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL

Er du på jagt efter Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Philips HD9270/96 Airfryer Spectre XL. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8710103972143