Philips Køkkenmaskine Daily Collection HR7310/00

Gør madlavning nemmere og hurtigere med Kenwood kMix KMX750AW Køkkenmaskine. Den kraftfulde 700W motor giver den kraft, du har brug for til at fremtrylle de bedste hjemmelavede retter. Med den store 2,1 liters skålkapacitet på 1,5 kg (500 g mel) og mere end 16 forskellige funktioner, er det let at tilberede lækker mad på ingen tid. Farvekodet hastighedsvejledning hjælper dig med at udvælge den rigtige hastighed for ingredienserne, mens det store påfyldningsrør sikrer, at du kan lave op til 5 portioner på en gang. Pladsbesparende design gør det let at passe på dit køkken, og alt dette kommer i et stilfuldt hvidt design. Med kMix KMX750AW Køkkenmaskine kan du hurtigt og nemt tilberede hjemmelavede måltider i hverdagen.

Philips Køkkenmaskine Daily Collection HR7310/00
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Philips
EAN: 8710103900962
Varenummer (SKU): 5372800283971553 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Philips´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Philips Køkkenmaskine Daily Collection HR7310/00

Er du på udkig efter Philips Køkkenmaskine Daily Collection HR7310/00? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Philips Køkkenmaskine Daily Collection HR7310/00 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Philips Køkkenmaskine Daily Collection HR7310/00 er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Philips Køkkenmaskine Daily Collection HR7310/00 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Philips Køkkenmaskine Daily Collection HR7310/00 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Philips Køkkenmaskine Daily Collection HR7310/00 uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Philips Køkkenmaskine Daily Collection HR7310/00. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8710103900962

Brand

Philips