Tilbud

Pitboss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill

Kom godt i gang med madlavningen med Pit Boss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill m. tilbehørspakke, grøn. Denne professionelle udendørs grill er designet til de højeste madlavningsstandarder og er udstyret med en avanceret keramisk konstruktion, som gør det muligt for dig at grille eller ryge mad på en ny måde. Den kan bruges både med gas eller kul, afhængig af dine præferencer, og leveres med en fuld tilbehørspakke, der inkluderer grillriste, skærebrætter, kulholder, propantankadapter og meget mere. Regulatoren er ikke inkluderet, så husk at købe den separat. Med Pit Boss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill m. tilbehørspakke, grøn kan du imponere alle med dine professionelle madlavningsevner og skabe minder, der varer evigt.

DKK kr. 10.439,20
kr. 13.049,00
Pitboss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PitbossEAN: 684678106174 Varenummer (SKU): 5348500500503320 Kategori:

Pitboss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill

Er du på udkig efter Pitboss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Pitboss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Pitboss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Pitboss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Pitboss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Pitboss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Pitboss Memphis Ultimate Smoker, Gas & Kulgrill. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

684678106174

Brand

Pitboss