Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine, stål

Prøv denne fantastiske espressomaskine fra Sage – SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine i stål. Denne fantastiske maskine har en intuitiv touch-skærm, indbygget kværn og automatisk mælkestativ, som gør det enkelt at lave professionel smagende espressokaffe og cappuccinoer. Maskinen har desuden en professionel bryggestyrke og temperaturer, der sikrer, at du får den bedste kaffe hver gang. Maskinen har også flere forudindstillede programmer til at skabe din favoritkaffe, og er udstyret med Bluetooth-teknologi, så du kan styre den fra en mobil enhed. Denne robuste espressomaskine fra Sage er den perfekte løsning til at lave god kaffe hjemme eller på kontoret.

DKK kr. 8.011,00
Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine, stål
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SageEAN: 19312432030158 Varenummer (SKU): 7375901460881055 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sage´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine, stål

Er du på jagt efter Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine, stål? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine, stål bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine, stål er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine, stål får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine, stål online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine, stål uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskine, stål. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

19312432030158