Tilbud

Severin pålægsmaskine med 2 knive

Tilberedning af julemaden bliver nemmere med Severins pålægsmaskine. Dette professionelle moderne design har to knive – en til brød og en til kød. Skæretykkelsen kan ændres fra 0 til 15 mm og maskinen har skråstilling for at opnå de bedste skæreresultater. Fingerbeskyttelse, endestykkeholder og non-slip fødder giver ekstra sikkerhed. Med denne maskine kan du skære alt fra rullepølse og bacon til lækker serrano og carpaccio. Slip for at skulle skære dit yndlingspålæg i små stykker og tilbered de lækreste retter til julebordet!

Severin AS 3915 PÅLÆGSMASKINE
4.5
Severin AS3915 Pålægsmaskine
4.5
Severin AS 3915 PÅLÆGSMASKINE
4.5
SEVERIN Pålægsmaskine AS 3915 - slicer - silver - 180 W
4.5
Severin pålægsmaskine med 2 knive
4.5
Severin Pålægsmaskine 2 knive 180watt
5
SEVERIN Pålægsmaskine
Severin - Pålægsmaskine 2 knive 180 watt stål
4.5
Severin 3915 Pålægs-/multimaskine 3915 Sølv
Severin pålægsmaskine 2 knive rustfri stål
SEVERIN Pålægsmaskine AS 3915 - slicer - silver - 180 W
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Severin
EAN: 4008146012518
Varenummer (SKU): 8029800388026973 Kategori:

Severin pålægsmaskine med 2 knive

Er du på jagt efter Severin pålægsmaskine med 2 knive? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Severin pålægsmaskine med 2 knive bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Severin pålægsmaskine med 2 knive er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Severin pålægsmaskine med 2 knive får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Severin pålægsmaskine med 2 knive online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Severin pålægsmaskine med 2 knive uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Severin pålægsmaskine med 2 knive. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4008146012518