Tilbud

Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ260EUT – Hvid

Med Shark ledningsfri og poseløse støvsuger ICZ260EUT i hvid farve kan du nemt og hurtigt støvsuge i dit hjem uden at skulle tænke på ledninger. Med 2 batterier har den op til 100 minutters drift og er derfor perfekt til dit hjem. Støvsugeren har fem forskellige mundstykker, der gør det nemt at nå ind i alle kroge. Den har desuden en DuoClean børsterulle, hvor den ene børsterulle renser dybt ned i tæpper, mens den bløde frontrulle er perfekt til hårde gulve. Takket være Anti Hair Wrap Technology fjerner støvsugeren aktivt hår fra børsterullen, så du slipper for at skulle gøre det. Nemmere bliver det ikke!

DKK kr. 4.464,00
kr. 4.699,00
Shark ledningsfri og poseløs støvsuger - ICZ260EUT - Hvid
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: sharkEAN: 622356234696 Varenummer (SKU): 8029801437785787 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring shark´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ260EUT – Hvid

Er du på udkig efter Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ260EUT – Hvid? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ260EUT – Hvid bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ260EUT – Hvid er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ260EUT – Hvid får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ260EUT – Hvid online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ260EUT – Hvid uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Shark ledningsfri og poseløs støvsuger – ICZ260EUT – Hvid. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

622356234696