Siemens KG39EAICA – Fritstående kølefryseskab

Dette fritstående køle-/fryseskab fra Siemens har lowFrost teknologi, som minimerer isdannelser og gør afrimningen hurtig og nem. Med hyperFresh ◄0°C► skuffe holdes fisk og kød friske i op til dobbelt så lang tid. Denne model fra Siemens er designet til at give dig en professionel, energibesparende ydelse, som kan reducere din elregning. KG39EAICA-fritstående køle-/fryseskabet fra Siemens er den perfekte løsning til dig, der ønsker at holde dine fødevarer friske og afrimningen let og hurtig.

Siemens iQ500 KG39EAICA - Køleskab/fryser - bund-fryser - bredde: 60 cm - dybde: 65 cm - højde: 201 cm - 343 liter - Klasse C - rustfrit stål
4.5
Siemens KG39EAICA - Fritstående kølefryseskab
4.5
Siemens KG39EAICA - Fritstående kølefryseskab
4.5
Køle-/fryseskab 201 x 60 cm Inox-easyclean - Siemens iQ500 - KG39EAICA
4.5
Siemens Køle-/fryseskab KG39EAICA
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siemens
EAN: 4242003869185
Varenummer (SKU): 5348500271726285 Kategori:

Siemens KG39EAICA – Fritstående kølefryseskab

Er du på jagt efter Siemens KG39EAICA – Fritstående kølefryseskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siemens KG39EAICA – Fritstående kølefryseskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siemens KG39EAICA – Fritstående kølefryseskab er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Siemens KG39EAICA – Fritstående kølefryseskab får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siemens KG39EAICA – Fritstående kølefryseskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siemens KG39EAICA – Fritstående kølefryseskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Siemens KG39EAICA – Fritstående kølefryseskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242003869185

Brand

Siemens