Siemens KG49EAICA – Fritstående kølefryseskab

Opdag Siemens KG49EAICA – Fritstående kølefryseskab, der er udstyret med lowFrost teknologi for mindre isdannelse og hurtigere afrimning. Den innovative hyperFresh ◄0°C► skuffe holder fisk og kød frisk i dobbelt så lang tid. Oplev professionel kvalitet og effektivitet med dette køle-/fryseskab fra Siemens!

Siemens KG49EAICA - Køleskab/fryser - bund-fryser - fritstående - bredde: 70 cm - dybde: 65 cm - højde: 201 cm - 413 liter - Klasse C - rustfrit stål
Siemens KG49EAICA - Fritstående kølefryseskab
4.5
Siemens Køle-/fryseskab KG49EAICA
Siemens Køl/frys kombination KG49EAICA (inox-easyclean)
2.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siemens
EAN: 4242003873328
Varenummer (SKU): 5348500271756843 Kategori:

Siemens KG49EAICA – Fritstående kølefryseskab

Er du på jagt efter Siemens KG49EAICA – Fritstående kølefryseskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siemens KG49EAICA – Fritstående kølefryseskab bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siemens KG49EAICA – Fritstående kølefryseskab er fra mærket , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Siemens KG49EAICA – Fritstående kølefryseskab får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siemens KG49EAICA – Fritstående kølefryseskab online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siemens KG49EAICA – Fritstående kølefryseskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Siemens KG49EAICA – Fritstående kølefryseskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242003873328

Brand

Siemens