Siemens KI86SAFE0 – Integrerbart kølefryseskab

Professionsbestyrelsen, har godkendt Siemens KI86SAFE0 – integrerbart kølefryseskab, der med lowFrost teknologien sikrer en effektiv køling og frysning af madvarer, samtidig med at du undgår den lange og arbejdskrævende afrimning. Den øvre del af fryseren er designet med hyperFresh plus skuffen, som sikrer optimale opbevaringsforhold af frugt og grønt, så de kan holde i længere tid. Bunden af fryseren er desuden designet med hyperFresh plus, som reducerer risikoen for frostdannelse, så du ikke skal bekymre dig om at rydde op i fryseren. Med Siemens KI86SAFE0 – integrerbart kølefryseskab, kan du opnå en optimal køling og frysning af madvarer, og du kan også se frem til at undgå den ulejlige og lange afrimning.

Siemens køleskab/fryser KI86SAFE0 indbygget
3.5
Siemens iQ500 KI86SAFE0 - Køleskab/fryser - bund-fryser - til indbygning - niche - bredde: 56 cm - dybde: 55 cm - højde: 177.5 cm - 266 liter - Klasse E - Fladhængsel
4.5
Siemens KI86SAFE0 - Integrerbart kølefryseskab
4.5
Siemens KI86SAFE0 - Integrerbart kølefryseskab
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siemens
EAN: 4242003865989
Varenummer (SKU): 5348500271756909 Kategori:

Siemens KI86SAFE0 – Integrerbart kølefryseskab

Er du på jagt efter Siemens KI86SAFE0 – Integrerbart kølefryseskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siemens KI86SAFE0 – Integrerbart kølefryseskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siemens KI86SAFE0 – Integrerbart kølefryseskab er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Siemens KI86SAFE0 – Integrerbart kølefryseskab får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siemens KI86SAFE0 – Integrerbart kølefryseskab online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siemens KI86SAFE0 – Integrerbart kølefryseskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Siemens KI86SAFE0 – Integrerbart kølefryseskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242003865989

Brand

Siemens