Tilbud

Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab

AEG RKB439F1DW – Fritstående køleskab er designet med hyperFresh-teknologi, der holder frugt og grønt frisk længere takket være optimal temperatur og regulerbar luftfugtighed. Derudover er køleskabet udstyret med jævn og behagelig LED-belysning. HyperFresh-teknologien giver optimal temperatur og luftfugtighed, der bevarer smag og vitaminer i grøntsager og frugter. Køleskabet er også nemt at rengøre og har et moderne og stilfuldt design. Med AEG RKB439F1DW – Fritstående køleskab kan du nyde fersk frugt og grøntsager i længere tid.

Siemens KS36VVWDP, 346 L, SN-T, 39 dB, D, Hvid
4.5
Siemens iQ300 KS36VVWDP - Køleskab - bredde: 60 cm - dybde: 65 cm - højde: 186 cm - 346 liter - Klasse D - hvid
4.5
Siemens KS36VVWDP - Fritstående køleskab
4.5
Siemens Køleskab KS36VVWDP
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siemens
EAN: 4242003853672
Varenummer (SKU): 5348500271754665 Kategorier: ,

Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab

Er du på udkig efter Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Siemens KS36VVWDP – Fritstående køleskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242003853672

Brand

Siemens