Tilbud

Smeg Kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter

Tilbered dine retter som en professionel med Smegs kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter. Kødhakkeren kommer med tre forskellige hulskiver og et pølsehorn, så du kan male dit kød i tre grader; grov 8 mm., medium 4,2 mm. og fin 3 mm. Kødhakkeren har et afrundet design, der gør det lettere at rengøre, og er lavet af rustfrit stål, så du kan regne med den holder i mange år. Gør madlavningen til et fest med Smeg.

Smeg SMMG01 - Kødhakker
4.5
Tilbehørssæt Smeg SMMG01
4
Smeg Fødevarehakker Til Standmixer - Tilbehør Foodprocessorer& Køkkenmaskiner Rustfrit stål - SMMG01
Smeg Kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter
4.5
Kødkværn Til Køkkenmaskine 4,8 liter
Tilbehørssæt Smeg SMMG01
Smeg SMMG01 Multi food kværn
Smeg SMMG01 Multi food kværn
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Smeg
EAN: 8017709218362
Varenummer (SKU): 7375901460854792 Kategori:

Smeg Kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter

Er du på udkig efter Smeg Kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg Kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg Kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Smeg Kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Smeg Kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Smeg Kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Smeg Kødhakker til køkkenmaskine 4,8 liter. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709218362