Tilbud

SMEG Kølefryseskab FAB28LBL5

FAB28LBL5 køleskabet har en kapacitet på 28 liter og et A+ energi-effektivitetsmærke. Dette køleskab er designet med køl og frys i ét. Derudover er køleskabet kompakt og derfor ideelt til mindre køkkener. Det har en delbar grøntsagskurv, som gør det let at organisere dine madvarer. Derudover har køleskabet LED-lys, som skaber et stilfuldt look. Køb dette køleskab og oplev en køle- og frysefunktion af høj kvalitet og effektivitet. Køb SMEG FAB28LBL5 Kølefryseskab og sikre dig et stilsikkert design og en høj funktionalitet. Giv dit køkken et professionelt touch.

Smeg FAB28RBL5 Køleskab sort
4.5
Smeg FAB28RBL5 - Fritstående kølefryseskab
4.5
SMEG FAB28LBL5 Kølefryseskab
5
SMEG FAB28LBL5 Kølefryseskab
5
Smeg 50 s style køleskab med fryser FAB28RBL5
3.5
Smeg Køleskab FAB28RBL5
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Smeg
EAN: 8017709299071
Varenummer (SKU): 1408801275067569 Kategori:

SMEG Kølefryseskab FAB28LBL5

Er du på udkig efter SMEG Kølefryseskab FAB28LBL5? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SMEG Kølefryseskab FAB28LBL5 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

SMEG Kølefryseskab FAB28LBL5 er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber SMEG Kølefryseskab FAB28LBL5 får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SMEG Kølefryseskab FAB28LBL5 online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SMEG Kølefryseskab FAB28LBL5 uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx SMEG Kølefryseskab FAB28LBL5. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709299071

Brand

Smeg