Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, pastelblå

Smeg BLF03BLEU Tritan Renew blender i pastelblå er det perfekte redskab, hvis du ønsker et stilfuldt og funktionelt køkkenudstyr. Blenderne har et moderne retrodesign, som giver køkkenet et elegant udseende. Den har også flere avancerede funktioner, der gør den alsidig og præcis. Den kommer med et 1,5 liter tritan-glas, som gør det muligt at lave flere portioner på en gang. Den har også en overophedningssikkerhed og et tidsur, så du kan lave de perfekte retter hver gang. Smeg Tritan Renew pastelblå blender er det perfekte valg for alle dem, der ønsker et stilfuldt og professionelt køkkenudstyr.

Smeg 50's Style BLF03PBEU Blender Autorengøringsfunktion Smoothie-funktion Isknuserfunktion Grøn smoothiefunktion Pastelblå
Smeg 50's Style BLF03PBEU - Blender - 1.5 liter - 800 W - pastelblå
4.5
Smeg 50's Style BLF03PBEU - blender - pastelblå
4.5
Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, pastelblå
4.5
Smeg Smeg 50's Style blender 800 watt Pastelblå
Smeg blender pastelblå 800 Watt
50's Style Aesthetic Blender i pastelblå
Smeg Smeg 50's Style blender 800 watt Pastelblå
Smeg Retro Blender 1,5 L - Mixere & Blendere Aluminium Pastellblå - BLF03PBEU
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Smeg
EAN: 8017709328474
Varenummer (SKU): 7375901463256991 Kategori:

Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, pastelblå

Er du på jagt efter Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, pastelblå? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, pastelblå bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, pastelblå er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, pastelblå får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, pastelblå online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, pastelblå uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Smeg Tritan Renew blender 1,5 liter, pastelblå. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709328474