Tilbud

Steba 3-i-1 toastmaskine – Multi Snack Maker

OBH Nordica toastmaskine – Crispy Denne OBH Nordica toastmaskine – Crispy er den ultimative snack-maskine. Med tre nonstick belagte plader, der let kan skiftes med et simpelt Easy-click-off system og en temperaturregulering op til 210C, er det nu nemmere end nogensinde at lave lækre snacks. Designet er i børstet rustfrit stål og mat sort plast og råder over kontrollampe og temperaturkontrollampe, så man både kan se om den er tændt og hvornår den ønskede temperatur er opnået. Gør det nemt for dig selv med denne OBH Nordica toastmaskine – Crispy og få den perfekte crispiness til din toast, vafler og kontaktgrill mad.

Steba 3-i-1 toastmaskine - Multi Snack Maker
4.5
Steba SG 55 Premium Multi-Snack Maker 3-i-1
4.5
Steba 3-i-1 toastmaskine - Multi Snack Maker
4.5
Steba SG 55 1.1kW Sort
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Steba
EAN: 4011833301963
Varenummer (SKU): 8029801666646591 Kategori:

Steba 3-i-1 toastmaskine – Multi Snack Maker

Er du på udkig efter Steba 3-i-1 toastmaskine – Multi Snack Maker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Steba 3-i-1 toastmaskine – Multi Snack Maker bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Steba 3-i-1 toastmaskine – Multi Snack Maker er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Steba 3-i-1 toastmaskine – Multi Snack Maker får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Steba 3-i-1 toastmaskine – Multi Snack Maker online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Steba 3-i-1 toastmaskine – Multi Snack Maker uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Steba 3-i-1 toastmaskine – Multi Snack Maker. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4011833301963