Steba HF5000 airfryer XL

HF5000 XL er en stor airfryer fra Steba, der tilbyder hurtig og sund tilberedning af mad. Den har en non-stick belagt stegekurv med en stor kapacitet på hele 5,2 liter, så du kan tilberede alt fra pommes frites til kylling og fisk. Maskinen er udstyret med syv automatiske programmer, så du nemt kan tilberede din mad og have det klar på kort tid. Denne airfryer fungerer også som en almindelig ovn, så du kan bage og stege mad uden at skulle bekymre dig om de skadelige fedtstoffer. Med den effektive støjisolering, høje temperaturer og timerfunktion kan du opnå professionelle resultater hver gang. HF5000 XL airfryer fra Steba er den perfekte løsning til hurtig og sund tilberedning af mad.

DKK kr. 929,00
Steba HF5000 airfryer XL
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: StebaEAN: 4011833200327 Varenummer (SKU): 7375901462034178 Kategori:

Steba HF5000 airfryer XL

Er du på jagt efter Steba HF5000 airfryer XL? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Steba HF5000 airfryer XL bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Steba HF5000 airfryer XL er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Steba HF5000 airfryer XL får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Steba HF5000 airfryer XL online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Steba HF5000 airfryer XL uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Steba HF5000 airfryer XL. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4011833200327