Steba WP 110 Varmeplade

Steba WP 110 Varmeplade er et smart og praktisk valg, når maden skal holdes varm til det store selskab. Varmepladen er nem at anvende og tager kun maks. 10 minutter at varme op. Når pladen er klar til brug, kan den holde maden varm i op til 4 timer, så alle får en lækker warm middag. Varmepladen fra Steba er lavet af høj kvalitetsmaterialer og har en robust konstruktion, som kan holde til langvarig brug. Den lille lyskilde informerer om, når pladen er varm og klar til brug. Steba WP 110 Varmeplade er det perfekte valg, når der skal holdes varm mad til større selskaber.

Steba WP 110, Sort, Rustfrit stål, 120 °C, 1100 W, 230 V, 470 mm, 215 mm
4.5
Steba WP 110 Varmeplade
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Steba
EAN: 4011833303028
Varenummer (SKU): 7375901461752258 Kategori:

Steba WP 110 Varmeplade

Er du på udkig efter Steba WP 110 Varmeplade? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Steba WP 110 Varmeplade bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Steba WP 110 Varmeplade er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Steba WP 110 Varmeplade får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Steba WP 110 Varmeplade online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Steba WP 110 Varmeplade uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Steba WP 110 Varmeplade. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4011833303028