Thermex Væghængt emhætte Preston II 60 cm

Dæmpes op til 7,2 meter. Med den praktiske fjederlås kan emhætten efter behov justeres ned til low eller high udblæsning. Den indbyggede metal- og aluminiumsvandbeholder gør det let at rengøre emhætten. Hætten har to LED-lamper, der giver et behageligt lys, der konstant justerer, så det støjniveau, som emhætten er i, holdes lavt. Dette gør det muligt for dig at nyde en stille og rolig køkkenatmosfære. Med Thermex Preston II Væghængt Emhætte får du et tidløst design, der passer smukt ind i ethvert køkken.

DKK kr. 4.791,00
kr. 6.999,00
Thermex 540.23.2068.2 Preston 2 - Skråtstillet emhætte
4.5
DKK kr. 4.995,00
kr. 11.340,00
Thermex Preston 2 Emhætte - 60 cm sort m/motor
5
DKK kr. 5.995,00
Thermex Preston 2 Emhætte - sort m/motor - 60 cm
5
DKK kr. 6.999,00
Thermex Væghængt emhætte Preston II 60 cm
DKK kr. 7.069,00
Thermex Preston II emhætte
3
DKK kr. 9.429,00
Thermex Preston II emhætte væghængt 60 cm med motor
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 5703347514746 Varenummer (SKU): 8410600201489010 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Væghængte emhætter´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Thermex Væghængt emhætte Preston II 60 cm

  Er du på udkig efter Thermex Væghængt emhætte Preston II 60 cm? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Thermex Væghængt emhætte Preston II 60 cm bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

  Thermex Væghængt emhætte Preston II 60 cm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

  Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

  Når du køber Thermex Væghængt emhætte Preston II 60 cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Thermex Væghængt emhætte Preston II 60 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

  Det betyder, at du modtager Thermex Væghængt emhætte Preston II 60 cm uden bøvl og før, du ved det.

  Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

  Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Thermex Væghængt emhætte Preston II 60 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

  Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

  På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

  Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

  Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

  Gør et fund hos Hvidevarebanditten

  Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

  Yderligere information

  EAN

  5703347514746