Veritas symaskine – Amelia

Veritas Amelia er en elektrisk symaskine til dig, der sætter pris på professionel syning. Med sine 97 forskellige sømprogrammer, herunder talrige quilt- og dekorative sømprogrammer, vil du få kreative ideer og muligheder uden begrænsninger. Maskinen har både brugs-, elastiske- og overlocksøm, samt et LCD-display, automatisk nåletråder og trådklip og 7 x 1-trins automatiske knaphuller. Desuden er der en smart start/stop funktion, så du kan arbejde uden fodpedal og justere hastigheden på maskinens front. Med dens blændfrie LED-belysning har du altid et perfekt lys og godt overblik over dit arbejdsområde. Endelig tilbyder Veritas Amelia også Snap-on funktionen, så du nemt kan skifte dine trykfødder.

VERITAS Amelia
4.5
Veritas Amelia Symaskine
4.5
Veritas symaskine - Amelia
4.5
Veritas Amelia - Elektronisk Symaskine
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Veritas
EAN: 7640105923458
Varenummer (SKU): 8029800924838315 Kategori:

Veritas symaskine – Amelia

Er du på udkig efter Veritas symaskine – Amelia? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Veritas symaskine – Amelia bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Veritas symaskine – Amelia er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Veritas symaskine – Amelia får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Veritas symaskine – Amelia online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Veritas symaskine – Amelia uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Veritas symaskine – Amelia. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7640105923458