Tilbud

Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill

Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill tager din grilleventyr til det næste niveau. Nyd den luksuriøse Master-Touch®-serien forbedret med Gourmet BBQ-system og hængslede sider, der giver denne kulgrill et professionelt udseende og gør det til et uovertruffet udekøkken. Denne Weber kulgrill giver dig mulighed for at bage, stege, ryge og grille alt hvad du har lyst til – perfekt til sommerens barbecue-fester.

DKK kr. 1.987,00
Weber Master-Touch GBS E-5755 kulgrill, Ø57 cm
4.5
DKK kr. 2.249,00
Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WeberEAN: 077924085437 Varenummer (SKU): 7375901460746846 Kategorier: ,

Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill

Er du på jagt efter Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Weber Master-Touch® GBS SE E-5755 Kulgrill. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

77924085437