Whirlpool kommercielt køleskab ADN2212

Dette Whirlpool kommercielle køleskab ADN2212 er et ideelt valg for erhvervsmiljøer som f.eks. barer og restauranter. Det har en brugervenlig mekanisk betjening, en kapacitet på 480 l og en højde på 202 cm. Døren er udstyret med et vendbart glas, som gør det muligt at vise indholdet, og en hvid dørramme.

Whirlpool kommercielt køleskab ADN2212
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Whirlpool
EAN: 8003437961434
Varenummer (SKU): 5637000084427743 Kategori:

Whirlpool kommercielt køleskab ADN2212

Er du på jagt efter Whirlpool kommercielt køleskab ADN2212? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Whirlpool kommercielt køleskab ADN2212 bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Whirlpool kommercielt køleskab ADN2212 er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Whirlpool kommercielt køleskab ADN2212 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Whirlpool kommercielt køleskab ADN2212 online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Whirlpool kommercielt køleskab ADN2212 uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Whirlpool kommercielt køleskab ADN2212. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8003437961434

Brand

Whirlpool