Tilbud

Wilfa pålægsmaskine – FS-200

Med Wilfa pålægsmaskine FS-200 kan du lave carpaccio så tyndt, at det næsten smelter på tungen. Maskinen er også velegnet til parmaskinke, bresaola og prosciutto. Justerbar tykkelse fra 0-15 mm, så du kan få den ønskede tykkelse. Skarpt blad af rustfrit stål gør det let at skære. Og maskinen er nem at gøre ren. Maskinen kan desuden bruges til brød. Skæreblad til brød kan tilkøbes. Bon appetit!

WILFA FS-200 Oppskjærsmaskin
Wilfa pålægsmaskine - FS-200
4.5
Wilfa FS-200W - Pålægsmaskine
4.5
Wilfa FS-200W - Pålægsmaskine
4.5
Wilfa pålægsmaskine
3.5
Wilfa FS-200W Pålægsmaskine
4.5
Wilfa Skæremaskine FS-200W
3.5
Wilfa FS-2000W Pålægs-/multimaskine 602028 Rustfrit stål
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Wilfa
EAN: 7044876020284
Varenummer (SKU): 8029802126776553 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Wilfa´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Wilfa pålægsmaskine – FS-200

Er du på jagt efter Wilfa pålægsmaskine – FS-200? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Wilfa pålægsmaskine – FS-200 bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Wilfa pålægsmaskine – FS-200 er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Wilfa pålægsmaskine – FS-200 får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Wilfa pålægsmaskine – FS-200 online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Wilfa pålægsmaskine – FS-200 uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Wilfa pålægsmaskine – FS-200. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7044876020284