Wilfa TOL-1400S Brødrister

Rist brød til hele familien med den stilfulde TOL-1400S brødristeren fra Wilfa. Denne brødrister er designet med et smukt børstet stål, som vil pynte fint på køkkenbordet. Brødristeren har plads til fire skiver brød ad gangen, så der er nok til hele familien. Med fem forskellige indstillelsesmuligheder kan du nemt tilpasse ristningen til lige netop dine ønsker. Opnå en perfekt ristede skiver med Wilfa TOL-1400S brødristeren.

Brunch Brødrister 4 Skiver Børstet stål
Wilfa TOL-1400S Brødrister
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Wilfa
EAN: 7044876027092
Varenummer (SKU): 7375901461964382 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Wilfa´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Wilfa TOL-1400S Brødrister

Er du på jagt efter Wilfa TOL-1400S Brødrister? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Wilfa TOL-1400S Brødrister bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Wilfa TOL-1400S Brødrister er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Wilfa TOL-1400S Brødrister får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Wilfa TOL-1400S Brødrister online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Wilfa TOL-1400S Brødrister uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Wilfa TOL-1400S Brødrister. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7044876027092