Tilbud

WMF Lono Brødrister

Opnå en perfekt ristning af dit brød med denne Lono brødrister fra WMF. Brødristerens 7 bruningsindstillinger sikrer et strålende resultat hver gang. Takket være den praktiske optøningsfunktion kan du endda optø frossent brød. Med plads til to skiver brød, kan du hurtigt og nemt lave en lækker og velsmagende morgenmad. WMF Lono brødrister giver dig et professionelt resultat hver gang.

DKK kr. 499,00
kr. 979,00
WMF brødrister - Lono
4.5
DKK kr. 499,00
Lono brødrister til ekstra store skiver
DKK kr. 511,00
WMF Brødrister LONO 2 slots
4.5
DKK kr. 979,00
WMF Lono Brødrister
4.5
DKK kr. 650,00
kr. 690,00
WMF LONO Toaster med indbygget rist til boller Krom (mat)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WMFEAN: 4211129063401 Varenummer (SKU): 7375901459407380 Kategori:

WMF Lono Brødrister

Er du på udkig efter WMF Lono Brødrister? Så er du landet det helt rigtige sted. Med WMF Lono Brødrister bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

WMF Lono Brødrister er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller WMF Lono Brødrister får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber WMF Lono Brødrister online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager WMF Lono Brødrister uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx WMF Lono Brødrister. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4211129063401