Der er 21 varer.

Personlig Pleje 

Alt inden for personlig pleje

Vi forhandler alt maskineri inden for personlig pleje. Fra hårfjerning og klipning til personvægte.

Om du mangler en personvægt, en trimmer eller en tandbørste, så kan Hvidevarebanditten.dk hjælpe dig. Her forhandles stort set alt i personlig pleje. Er din gamle shaver blevet for gammel og slidt, og er skægget for langt, så har vi et stort udvalg af både Philips og Braun.
Køb blandt andet en Philips Shaver Series 5000 S5572/06. Med den er du sikker på at opnå et godt resultat ved barbering. Den barberer tæt og uden risiko for snitsår samtidig med, at den virker både til et vådt og et tørt ansigt.

Hvis du derimod har skæg, og det blot skal trimmes, så anbefaler vi et OBH Nordica Attraxion Precision Style Sæt. Med det, får du et sæt, der skæg, håret, øre, næse og anden kropsbehåring. Altså et ”all-in-one”-sæt.
Hvis du er træt af knopper og irritereret hud ved barbering, så kan du prøve Philips Lysepilator IPL SC2009. Den fjerner uønsket hårvækst ved hjælp af lysimpulser. Ved regelmæssig brug efterledes huden silkeblød og hårfri i op til 8 uger.


Vi forhandler også alle de førende produkter inden for hårpleje. Mangler du en ny føntørrer, et glattejern eller et krøllejern, så er du kommet til det rette sted.
Eksempelvis forhandler vi OBH Nordica Artist Pro One Touch, der er en kvalitetsføntørrer med over 50% rabat. Hårtørreren har en indbygget sensor touch teknologi, der gør at hårtørreren alene tændes når man har løftet den. På den måde får du kvalitet til budgetpris. 

Rene tænder er en vigtig del af vores hverdag. Her forhandles et bred udvalg af elektriske tandbørster. Vi forhandler både tandbørster til børn og voksne. Køb for eksempel en Oral-B Pro 770 Crossaction inkl to ekstra børstehoveder. Den børster dokumenteret tænderne bedre end en almindelig tandbørste. 
Skal dine børn også nyde resultatet af en god tandbørstning, så forhandler vi en Philips Sonicare For Kids. Tandbøsten kan tilsluttes en app der hjælper børnene til at opnå et bedre resultat  

Varer sidevis

Varer sidevis