Roomba Combo j7 vs Roomba Combo j7+ – Hvilken er bedst?

I disse dage, når der er så meget at gøre og så lidt tid til at gøre det i, er det godt at have en robotstøvsuger. De kan tage en del af arbejdet ud af rengøring i hjemmet og har gjort det lettere for os at få mere fritid. 

Vi sammenligner her to forskellige Roomba robotstøvsugere, så du kan vælge den bedste Roomba model til dine behov.

Funktioner i Roomba Combo j7 & j7+

Roomba Combo j7Roomba Combo j7+
Intelligent navigation++
Anti-fald sensor++
Registrering af forhindringer++
Quiet Drive (Støjsvag drift)++
Stemmestyring++
App ++
Automatisk opladning – Dockingstation++
Flere forskellige tilhørende børster++
Clean Base-station+

Roomba Combo j7 Priser

iRobot robotstøvsuger og gulvmoppe - Roomba Combo J7
Roomba Combo J7 iRobot robotstøvsuger er et produkt, der gør det muligt at skære hjørnerne af rengøringsrutinen. Med PrecisionVision-navigation identificerer og undgår støvsugeren forhindringer som f.eks. efterladenskaber fra kæledyr og opladerkabler. Holderen for gulvmoppen gør det muligt for robotten at løfte den op, når den registrerer tæpper, så de ikke bliver våde. Med den smart...
iRobot robotstøvsuger og gulvmoppe - Roomba Combo J7
4.5
iRobot Robotstøvsuger Roomba Combo J7
4.5
iRobot Roomba Combo j7 robotstøvsuger C715840
2.5
Roomba Combo® j7
4.5

Roomba Combo j7+ Priser

iRobot Roomba Combo j7 Plus robotstøvsuger C755840
iRobot Robotstøvsuger Roomba Combo J7+
4.5
iRobot Roomba Combo j7 Plus robotstøvsuger C755840
2.5
iRobot robotstøvsuger - Combo J7+
4.5
Roomba Combo® j7+
4.5

Hvad kan Roomba Combo j7?

En af de store fordele ved at vælge en Roomba Combo j7 er, at den er særdeles effektiv til rengøring af gulve. Den model kommer med flere rengøringsmuligheder og sugekraften kan ændres afhængigt af hvilken overfalde, robotstøvsugeren er i gang med at rengøre. På den måde kan du få den mest effektive rengøring, uden at spilde batteritid ved at bruge en høj sugekraft, når det ikke er nødvendigt.

Roomba Combo j7 er en af de bedste robotstøvsuger derude, og er særdeles effektiv til at fjerne genstridigt skidt. Den har specielle børster, som gør den særligt god til at komme ind i alle husets kroge. Den rengør altså også de steder, hvor støv og skidt kan sidde og gemme sig i lang tid.

Gode grunde til at vælge Roomba Combo j7

Den første og mest åbenlyse grund til du skal vælge j7 er, at den effektivt rengør dit hjem for støv og skidt. Men der er også andre gode grunde til at vælge denne Roomba-model f.eks., at den kan tage sig af flere forskellige typer af gulve. 

Den har to forskellige typer af børster – en almindelig børste og en særlig børste til dybere rengøring af tæpper. På denne måde kan du være sikker på, at din Roomba altid giver dig det bedste resultat.

Combo j7 modellen har også et lille display, som viser dig, hvor meget batteri der er tilbage og  hvilken type gulv den har rengjort. Det giver dig mulighed for nemt at holde styr på robotstøvsugerens status, så du altid ved, hvornår den skal lades op igen.

Det er også en god idé at vælge Roomba Combo j7, fordi du kan tilpasse den til dine behov. Du kan f.eks. justere vinklen på børsterne for at fjerne støv fra forskellige gulv typer, eller du kan indstille rengøringscyklussen for at gøre rengøringen hurtigere.

Roomba Combo j7 har også intelligent navigationsfunktion, der giver den mulighed for at navigere i dit hjem uden hjælp fra dig. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan den kommer tilbage til sin ladestation eller om den støder ind i ting. Combo j7 vil af sig selv vende sig rundt og køre tilbage til sin base, når der er behov for det.

Ulemper og mangler ved Roomba Combo j7

Den største ulempe ved Roomba Combo j7 er, at den ikke er lige så kraftig som nogle andre modeller. Det betyder, at du måske skal rengøre pletter eller områder mere end én gang. Derudover leveres denne model ikke med en fjernbetjening, så du skal styre den manuelt, hvis det er nødvendigt.

Roomba Combo j7 kan godt larme ret meget sammenlignet med andre robotstøvsugere, hvis ikke du bruger Quiet Drive funktionen. Det gør sig især gældende, når den bruges på trægulve. Hvis du ikke ønsker at forstyrre dine naboer eller dig selv, så er den måske ikke det ideelle valg for dig.

Fordele og ulemper ved Roomba Combo j7

FordeleUlemper
Forskellige typer af børster
Intelligent navigationsfunktion
Forskellige rengøringsprogrammer
God til forskellige overfalder
Brugervenlig
Der medfølger ikke en Clean Base
Kræver manuel tømning af støvbeholderen

Roomba Combo j7+ Priser

iRobot Roomba Combo j7 Plus robotstøvsuger C755840
iRobot Robotstøvsuger Roomba Combo J7+
4.5
iRobot Roomba Combo j7 Plus robotstøvsuger C755840
2.5
iRobot robotstøvsuger - Combo J7+
4.5
Roomba Combo® j7+
4.5

Roomba Combo j7+

Roomba Combo j7+ er en opgraderet version af Roomba Combo j7, og det er en af de bedste robotstøvsuger, som Roomba producerer. Den vigtigste forskel mellem Combo j7+ og den almindelige model er, at den kommer med en tilhørende Clean Base-station.

Roomba Combo j7+ har alle de samme funktioner, som den billigere j7-version, men her får du som sagt den smarte Clean Base-station. Formålet med Clean Base-stationen er at gøre brugen af robotstøvsugeren mere enkel og effektiv. Stationen er udstyret med automatisk tømning og opladning. Så når din Combo j7+ er færdig med at gøre rent, skal den blot placeres i ladestationen. Her tømmer den automatisk sin støvbeholder og genoplader sig selv.

Fordele og ulemper ved en Roomba Combo j7+

En Roomba Combo j7+ har de samme fordele som j7-modellen, for det er faktisk samme robotstøvsuger. j7+ kommer bare med den bedre ladestation.

Ulempen ved j7+ er, at den er dyrere end j7-modellen. Roomba Combo J7 kan fås til 3599 kr., mens Roomba Combo  j7+ kan fås fra 5999 kr. J7+-modellen er altså markant dyrere end j7-modellen, men du får også mere for pengene. 

FordeleUlemper
Clean Base ladestation
Forskellige typer af børsterIntelligent navigationsfunktion
Forskellige rengøringsprogrammer
God til forskellige overfalder
Brugervenlig
Høj prisLadestationen fylder lidt mere
Kræver mere plads i hjemmet

Roomba Combo j7+ Priser

iRobot Roomba Combo j7 Plus robotstøvsuger C755840
iRobot Robotstøvsuger Roomba Combo J7+
4.5
iRobot Roomba Combo j7 Plus robotstøvsuger C755840
2.5
iRobot robotstøvsuger - Combo J7+
4.5
Roomba Combo® j7+
4.5

Roomba j7 – Andre smarte funktioner

Vi har nu fastlagt, at selve robotstøvsugerne er ens, uanset om du vælger j7 eller j7+. Vi vil derfor kigge lidt nærmere på nogle af de smarte funktioner, som er indbygget i robotstøvsugerene – og som du altså vil få uanset, om du vælger Combo j7 eller Combo j7+.

Undviger forhindringer på gulvet

Combo j7 og j7+ har begge sensorer, der registrerer genstande som f.eks. møbler og tæpper på gulvet. Registrerer de en forhindring på deres vej, justerer de automatisk deres bane for at undgå objektet. Du behøver altså ikke bekymre dig om, at din robotstøvsuger støder ind i ting.

Quiet Drive-rengøring 

Roomba Combo j7 og j7+ har et Quiet Drive-rengøringssystem, der gør det muligt at rengøre dine gulve mere stille end normalt. Den feature er ideel til husstande med flere rum, eller med underboer, da du ikke behøver at bekymre dig om at forstyrre freden. Når Quiet Drive-rengøringssystemet bliver benyttet, reduceres sugekraften en smule, hvilket skal tages med i betragtning.

Anti-fald-sensor

Din Roomba Combo har anti-fald-sensor, der forhindrer dem i at falde ned ad trapper og andre fald. Sensoren detekterer, hvis der er et fald i den overfladen, som støvsugeren skal køre henover, og så bliver støvsugeren guidet udenom, hvis muligt. Det er en fantastisk sikkerhedsfunktion, der kan være med til at gøre robotstøvsugeren sikker, og faktisk forlænger støvsugerens levetid.

Stemmestyring

Roomba Combo j7 og j7+ er kompatibel med stemmestyring, så du kan styre din robotstøvsuger med enkle stemmekommandoer. Det gør det meget mere praktisk at styre den, da du ikke behøver at rode rundt med en fjernbetjening eller en mobilapp. De er både kompatible med Google Assistant og Amazon Alexa, så du kan altså koble dem sammen med husets andre stemmestyrede smart enheder, såsom højtalere eller lys.

iRobot Home-appen

iRobot Home-appen kan bruges til at fjernstyre begge robotstøvsugere. Med appen kan du planlægge rengøringssessioner, overvåge fremskridt og foretage ændringer i indstillinger. Ved brug af appen, kan du altså styre din robotstøvsuger, også selvom du ikke er i hjemmet. På den måde kan du holde huset rent, også selvom du er på arbejde eller ferie.

Batteriet – Intelligent rengøring

Begge disse robotstøvsugere kan selv planlægge en rute i dit hus, når de skal støvsuge. Hvis robotstøvsugeren ikke bliver færdig inden batteriet løber tør, husker den selv hvor den var nået til, inden den kørte tilbage til opladningsstationen. Når batteriet er blevet opladt igen, forsætter den med at støvsuge fra det sted, hvor den sidst sluttede.

Moderne design

Roomba Combo j7 og Roomba Combo j7+ har begge et moderne og slankt design med en lækker finish. Det giver et førsteklasses udseende, der er tæt på at være et fryd for øjet.

Alt i alt er både Roomba Combo j7 og Roomba Combo j7+ fremragende robotstøvsugere, der tilbyder gode funktioner til brug i ethvert hjem, og med deres lækre design, passer de også ind alle steder, uanset hvilket indretningsstil du har.

Hvilken Roomba Combo model er bedst til mig?

Roomba Combo j7 er den billigste af de to, men kommer ikke med tilhørende Clean Base, som Roomba Combo j7+ gør. Det betyder ikke nødvendigvis, at den er dårligere – det afhænger af dine behov og ønsker.

Hvis du bare gerne vil have en robotstøvsuger, der kan klare både tæppe og gulv, så er Roomba Combo j7 et godt valg. Den har to motorer – en til tæpper og en til gulve – og kan selv rengøre sit filter med et tryk på en knap. 

J7+ har også de funktioner, men henvender sig særligt til dem, som ønsker en robotstøvsuger, som kan passe sig selv i længere tid. Med den tilhørende Clean Base, kan Roomba Combo j7+ selv tømme sin støvbeholder og samtidig lade op.

Du skal altså gøre op med dig selv, om en Clean Base er de ekstra penge værd. Det er muligt at købe en Clean Base separat, hvis du vælger j7-modellen, og senere hen fortryder, at du ikke købte j7+. Det er dog dyrerer at købe de to ting separat, og det anbefales derfor, at du vælger j7+, hvis du har behov en Clean Base. 

Roomba Combo j7 Priser

iRobot robotstøvsuger og gulvmoppe - Roomba Combo J7
Roomba Combo J7 iRobot robotstøvsuger er et produkt, der gør det muligt at skære hjørnerne af rengøringsrutinen. Med PrecisionVision-navigation identificerer og undgår støvsugeren forhindringer som f.eks. efterladenskaber fra kæledyr og opladerkabler. Holderen for gulvmoppen gør det muligt for robotten at løfte den op, når den registrerer tæpper, så de ikke bliver våde. Med den smart...
iRobot robotstøvsuger og gulvmoppe - Roomba Combo J7
4.5
iRobot Robotstøvsuger Roomba Combo J7
4.5
iRobot Roomba Combo j7 robotstøvsuger C715840
2.5
Roomba Combo® j7
4.5

Roomba Combo j7+ Priser

iRobot Roomba Combo j7 Plus robotstøvsuger C755840
iRobot Robotstøvsuger Roomba Combo J7+
4.5
iRobot Roomba Combo j7 Plus robotstøvsuger C755840
2.5
iRobot robotstøvsuger - Combo J7+
4.5
Roomba Combo® j7+
4.5

Relaterede artikler