Sage The Barista Express – Anmeldelse

Sage The Barista Express er en espressomaskine, der giver brugeren mulighed for at udvikle og finpudse deres barista-færdigheder. Kendt som Sage i Storbritannien og som Breville i USA og Australien, er dette premium køkkenapparatmærke anerkendt for at lave nogle af de bedste espressomaskiner, man kan købe.

The Barista Express bygger på mærkets indgangsniveau espressomaskiner ved at tilføje en bønnebeholder og integreret kværn for friskere, velsmagende kaffe. Med nemt justerbare indstillinger for kværn, dosering af kaffe og espresso-volumener giver det dig masser af kontrol over det færdige resultat, men det er ikke kompliceret at få fat i. Vær forberedt på at bruge lidt tid på at få indstillingerne rigtige, men når du har det i fingrene, vil du imponere dine venner med perfekt barista-kaffe hver gang.

Design og funktionalitet

Sage The Barista Express har et 15 bar italiensk pumpe, en integreret bønnekværn med 16 kværnindstillinger og en 2 liter/67oz aftagelig vandtank. Du kan vælge mellem en maskine i rustfrit stål eller sort – der er også en rød eller grå mulighed, hvis du er i Australien. Og maskinen selv ser ud som et seriøst stykke udstyr; det er bestemt robust og selvom det er lidt skræmmende, hvis du er nybegynder, tager de klart udlagte kontroller ingen tid at få fat i.

En simpel skive giver dig adgang til 16 niveauer af kværnstørrelse, og en anden skive giver dig mulighed for at styre mængden, der dispenseres. For at starte processen skal du bare vælge mellem den enkelte eller dobbelte filter, skubbe portafilteret ind i kværnvuggen, give det et skub fremad, og kværningen begynder – det kunne ikke være enklere. Når portafilteret er fyldt med malet kaffe, får du mulighed for at lege barista ved at presse det ned og bruge razor-værktøjet til at skabe den perfekte ‘puck’. Derefter er det bare et spørgsmål om at trykke enten på en kop eller to.

Sage The Barista Express Priser

Sage Barista Express espressomaskine
Sage Barista Express Refurbished - Stål - Producent Refurbished
4.5
Sage BES875 The Barista Express Espressomaskine
4.5
Sage Barista Express espressomaskine (stål)
2.5
The Barista Express Espressomaskine
4.5
Sage The Barista Express espressomaskine SES 875

Relaterede artikler