Anmeldelse af Ecovacs Deebot OZMO N8

Ecovacs Deebot OZMO N8

Deebot N8 er en hel serie af robotstøvsugere fra producenten Ecovacs, der også står bag mange andre innovative robotstøvsugere. Ecovacs Deebot N8 findes i fire forskellige varianter:

 • Deebot N8
 • Deebot N8+
 • Deebot N8 PRO 
 • Deebot N8 PRO+

Uanset hvilken Deebot N8-robotstøvsuger du vælger, så indeholder de alle topmoderne funktionalitet og teknologi, som sikrer dig en effektiv rengøring og en brugervenlig oplevelse. Forskellen på de fire modeller ligger faktisk kun i + og PRO, som har at gøre med henholdsvis en automatisk tømmestation og forbedret teknologi til registrering og undvigelse af forhindringer.

Den automatiske tømmestation er et tilkøb til N8 og N8 Pro, mens den derimod følger med, når du køber enten N8+ eller N8 Pro+ (derfor plusset i produktnavnet). TrueDetect 3D-teknologien, der optimerer driften og rengøringsrutinen, er indbygget i begge PRO-modeller, men eksisterer ikke i hverken N8 eller N8+.

Derfor er Deebot OZMO N8 et godt køb

 • Kan støvsuge OG vaske gulv
 • Stærkere sugekraft giver bedre støvsugning
 • Ecovacs-app giver bedre overblik og kontrol
 • 3D-kortlægning og ruteplanlægning fungerer godt
 • Automatisk ladning og driftsfortsættelse

Featureoversigt: N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+

N8N8+N8 PRON8 PRO+
Ecovacs-app++++
Udregning af optimal rute (TrueMapping)++++
Kortlægning (3D)++++
Sugekraftevne på 2.300 Pa (OZMO™ Pro)++++
Opstil grænser (Virtual Boundary™)++++
Støjsvag drift++++
Støvsugning plus gulvvask++++
Tæpperegistrering++++
Docking-station++++
Automatisk ladning++++
Engangsstøvpose (kapacitet på 2½ liter)++++
3-lags filter++++
Smart Home-kompatibilitet++++
Ideel til hjem med kæledyr++++
Automatisk tømmestation**+*+
3D-registrering af forhindringer (TrueDetect 3D)++

Deebot OZMO N8 Priser

kr. 2.319,00
Ecovacs Deebot Ozmo N8 robotstøvsuger
kr. 2.515,00
Ecovacs Robotstøvsuger Ecov Saugroboter Deebot N8
kr. 2.784,00
ECOVACS DEEBOT N8 - Støvsuger - robotstyret - uden pose
kr. 2.999,00
Ecovacs Deebot N8 robotstøvsuger DLN2621
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8+ Priser

kr. 2.929,00
Ecovacs Deebot Ozmo N8+ Plus robotstøvsuger
kr. 3.672,00
ECOVACS DEEBOT N8+ - Hvid - 2300Pa sugestyrke- 3200 mAh batteri - Driftstid (max) 110 min - Med moppe funktion - Automatisk tømmestation - Appstyrret
kr. 3.794,00
Ecovacs Deebot N8+ Robotstøvsuger - Hvid
kr. 3.794,00
Ecovacs Deebot N8+ Robotstøvsuger - Hvid
kr. 3.870,00
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot N8+
kr. 3.870,00
Ecovacs Deebot N8 + (hvid)
kr. 4.699,00
Ecovacs Deebot OZMO N8+ robotstøvsuger W125978483
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8 Pro Priser

kr. 2.449,00
Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro robotstøvsuger
kr. 2.585,00
Ecovacs Deebot N8 Pro Robotstøvsuger - Hvid
kr. 2.585,00
Ecovacs Deebot N8 Pro Robotstøvsuger - Hvid
kr. 2.626,00
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot N8 Pro
kr. 2.949,00
Ecovacs Deebot OZMO N8 Pro robotstøvsuger ECON8PRO (hvid)
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8 Pro+ Priser

kr. 4.167,00
ECOVACS DEEBOT OZMO N8 PRO+ - Hvid - 2600Pa sugestyrke- 3200 mAh batteri - Driftstid (max) 110 min - Med moppe funktion - Automatisk tømmestation -
kr. 4.277,00
Ecovacs Deebot N8 Pro+ Robotstøvsuger - Hvid
kr. 4.277,00
Ecovacs Deebot N8 Pro+ Robotstøvsuger - Hvid
kr. 4.380,00
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot N8 Pro+
* Priser ex levering.

Ecovacs Deebot N8

Intelligent kortlægning af boligen

Deebot N8 kan hurtigt kortlægge dit hjem ved hjælp af den smarte kortlægnings- og navigationsteknologi TrueMapping. Rummenes omgivelser, møbler osv. identificeres, registreres og gemmes i et 3D-kort, som du kan se, men som også sikrer, at Deebot N8 når rundt i alle hjørner af boligen. TrueMapping er utrolig smart og er et stort plus, da du kan glæde dig til en grundig rengøring.

Effektiv støvsugning pga. forbedret sugeeffekt

I forhold til Ecovacs Deebot Ozmo 950 har Deebot N8 fået endnu mere power – helt op til 2.300 Pa og med øget rengøringseffekt på 53 %. Dette giver en væsentligt mere effektiv støvsugning, hvilket f.eks. er praktisk i hjem med kæledyr. Især når Deebot N8 også har bevægelig børste samt Max+-tilstand, der kan optimere robotstøvsugerens energieffektivitet og udbytte af sugeevnen

Støvsugning og vask af dit gulv

Kombinationen af et støvfrit og nyvasket gulv er vel næsten det bedste, man kan ønske sig fra en robotstøvsuger. Og det får du faktisk med Ecovacs Deebot N8, da den har OZMO™-teknologi, som gør den til en effektiv støvsuge- og vaskerobot. Via Ecovacs-appen kan du vælge mellem fire forskellige fugtighedstrin, så vaskesystemet og rengøringen kommer til at passe helt efter dit behov og din gulvtype.

Stor kapacitet i integreret vandtank

En grundig og komplet gennemført gulvvask kræver en vandtank med rigelig kapacitet. Og det har Deebot N8. Den indbyggede vandtank er et stort plus, hvis du ønsker, at gulvvask skal være en standard sammen med støvsugningen. Tanken i Deebot N8 er designet til større arealer, så du ikke skal fylde vand på Deebot N8 undervejs i gulvvasken.

Automatisk ladning og fortsættelse af rengøring

Der hvor mange robotstøvsugere har mangler er deres batteri og ageren ved lavt strømniveau. Når Deebot N8 registrerer lavt strømniveau, kører den automatisk tilbage til opladestationen, hvor den automatisk oplades til fuldt niveau og efterfølgende fortsætter rengøringen. Det er en smart feature, der især er god i større hjem.

”N8 klarer mange opgaver helt automatisk – så du ikke behøver”

Sugestyrke tilpasses automatisk til tæpper

Nogle underlag kræver ekstra sugekraft, så støvsugningen bliver udført optimalt, f.eks. tæpper. Og det kan Deebot N8 klare helt automatisk. Deebot N8 kan nemlig identificere tæpper vha. registreringsteknologi, hvorefter sugestyrken øges midlertidigt. Det er f.eks. praktisk, når man har dyr i hjemmet. Samtidig kan Deebot N8 også forstå, at den ikke skal vaske gulv, der hvor der er tæpper.

Sæt grænser for din N8

Skal Deebot N8 gøre rent i hele boligen? Eller vil du gerne sætte en midlertidig eller fast afgræsning af, hvor din robotstøvsuger må og ikke må være? Så har Deebot N8 smart Virtual Boundary™-teknologi til opsætning af virtuelle grænser. På den måde kan du inddele dit hjem i zoner, som Deebot N8 må rengøre – eller skal holde sig fra. Det hele kan du naturligvis styre og indstille via din Ecovacs-app.

Smart robot til det smarte hjem

Smart Home-teknologi vinder mere og mere frem. Derfor er det også ideelt, når smarte enheder kan snakke sammen eller styres uden manuel indgriben. Ecovacs Deebot N8 er derfor Smart Home-enhedskompatibel, hvilket er en smart feature, som mange vil få stor glæde af.

Ecovacs’ Deebot-app sikrer godt overblik

Selv om en robotstøvsuger skal kunne klare sig selv (for det meste), så er der alligevel brug for menneskelig indblanding. Og meget af det foregår via app. Derfor kan du også styre Deebot N8 via en app, ligesom du også kan ændre og optimere indstillinger, rengøringsplaner og meget andet. Det er smart, praktisk og utrolig brugervenligt.

Sugestationen er et stort +

Automatisk tømning af støvpose

+’et i Ecovacs Deebot N8+ og Ecovacs N8 PRO+ betyder, at der medfølger en automatisk sugestation/støvbeholder. Og den vil gøre rengøringsrutinen mere effektiv og behagelig. Den smarte sugestation tømmer helt automatisk din robotstøvsuger, så du spares for at skulle erstatte støvposen (i op til 30 dage). Sugestationen kan du naturligvis styre og overvåge via din app, så du altid har overblik over fyldningsniveau og kan indstille den automatiske tømning.

”Automatisk tømning af robotstøvsugeren er utrolig smart og brugervenligt”

FORDELE

 • Auto-tømmestation er inkluderet i N8+ og N8 PRO+
 • Tømning af robotstøvsuger sker helt automatisk
 • Op til 30 dage før støvpose skal erstattes
 • Effektiv rengøring, der passer til dine behov og vaner

Innovativ teknologi i PRO-udgaverne

Undgå problemer med laserregistrering

Lyder registreringsteknologi fra luft- og rumfarten innovativt og smart? Det er faktisk, hvad du finder i N8 PRO og N8 PRO+. PRO-udgaverne af Deebot N8 har indbygget TrueDetect 3D-teknologi samt lasersensorer, som hjælper Deebot N8 PRO og N8 PRO+ til at registrere, identificere og fortolke objekter og andre forhindringer på gulvet, f.eks. tynde kabler og småting på kun få mm. TrueDetect hjælper derfor din robotstøvsuger til at undgå kollisioner eller at sidde fast.

”Innovativ laser- og registreringsteknologi er et kæmpe plus”

FORDELE

 • Forbedret drift og rengøring pga. ny robotteknologi
 • Laserregistrering sikrer, at robotstøvsuger ikke sidder fast

Specs: N8, N8+, N8 PRO og N8 PRO+

Støjniveau (dBA )67 (Normal)
Arbejdstid (min.)110
Opladningstid (timer)4
Kapacitet skraldespand (ml)420
Vandreservoir-kapacitet (ml)240

Almindelige spørgsmål til Deebot N8, N8+ og N8 PRO+

 • Deebot og kæledyr – er det et godt match?
  • Ja, Deebot N8-serien er ideel til hjem med kæledyr, hvilket bl.a. skyldes sugestyrken og rengøringseffektiviteten, som er forbedret i forhold til tidligere modeller. N8-serien er samtidig en støvsuge- og vaskerobot, som rengør gulve endnu bedre.
  • Den automatiske tømmestation, som følger med ved køb af N8+ og N8 PRO+, er også en fordel at have, når rengøringen afsluttes, da hjem med dyr typisk har større forekomst af støv, snavs og dyrehår.
 • Deebot N8 og rengøring i mørke – kan det lade sig gøre?
  • Ja, Deebot N8-robotternes dToF (Direct Time of Flight)-laserscanning hjælper dem til at navigere og gøre rent i mørke. N8 PRO og N8 PRO+ har TrueDetect 3D Smart Detection-teknologi, som gør rengøringen i mørke endnu mere grundig.
 • Kan sugeevnen i Deebot N8 tilpasses?
  • Ja, det kan den. Du kan ned- eller opjustere sugekraften manuelt via appen eller aktivere Auto-Boost Suction-tilstand, hvorefter robotstøvsugeren selv vil øge sugestyrken på områder, som kræver grundigere rengøring (f.eks. tæpper).

Konklusion: Hvilken Deebot N8 er bedst?

Der findes mange robotstøvsugere på markedet. Derfor kan det også være svært at finde rundt i de mange forskellige funktioner og teknologier, som hver enkelt model har. Af den grund er det positivt, at valget af én af de fire robotstøvsugere i Deebot N8-serien i bund og grund drejer sig om til- eller fravalget af automatisk tømmestation og innovativ laser- og registreringsteknologi.

Serien af Deebot N8-robotstøvsugere har alle en masse gode og nyttige features og teknologier, der i fællesskab giver en grundig rengøring og brugervenlig oplevelse. Eksempler på det er f.eks. forbedret sugeevne, effektivt støvsuge-vaskesystem samt automatisk ladning. 

Den automatiske tømmestation er helt sikkert et plus, som vil gøre rengøringsoplevelsen bedre. Men PRO-udgavernes innovative laser- og registreringsteknologi er også et stort plus, der gør robotstøvsugerens mere intuitiv og grundig, samtidig med at der kræves en mindre indsats af dig. Ønsker du den mest effektive rengøring og mest brugervenlige oplevelse, er anbefalingen i vores Deebot N8-test, at du vælger N8 PRO+. 

Deebot OZMO N8 Priser

kr. 2.319,00
Ecovacs Deebot Ozmo N8 robotstøvsuger
kr. 2.515,00
Ecovacs Robotstøvsuger Ecov Saugroboter Deebot N8
kr. 2.784,00
ECOVACS DEEBOT N8 - Støvsuger - robotstyret - uden pose
kr. 2.999,00
Ecovacs Deebot N8 robotstøvsuger DLN2621
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8+ Priser

kr. 2.929,00
Ecovacs Deebot Ozmo N8+ Plus robotstøvsuger
kr. 3.672,00
ECOVACS DEEBOT N8+ - Hvid - 2300Pa sugestyrke- 3200 mAh batteri - Driftstid (max) 110 min - Med moppe funktion - Automatisk tømmestation - Appstyrret
kr. 3.794,00
Ecovacs Deebot N8+ Robotstøvsuger - Hvid
kr. 3.794,00
Ecovacs Deebot N8+ Robotstøvsuger - Hvid
kr. 3.870,00
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot N8+
kr. 3.870,00
Ecovacs Deebot N8 + (hvid)
kr. 4.699,00
Ecovacs Deebot OZMO N8+ robotstøvsuger W125978483
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8 Pro Priser

kr. 2.449,00
Ecovacs Deebot Ozmo N8 Pro robotstøvsuger
kr. 2.585,00
Ecovacs Deebot N8 Pro Robotstøvsuger - Hvid
kr. 2.585,00
Ecovacs Deebot N8 Pro Robotstøvsuger - Hvid
kr. 2.626,00
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot N8 Pro
kr. 2.949,00
Ecovacs Deebot OZMO N8 Pro robotstøvsuger ECON8PRO (hvid)
* Priser ex levering.

Deebot OZMO N8 Pro+ Priser

kr. 4.167,00
ECOVACS DEEBOT OZMO N8 PRO+ - Hvid - 2600Pa sugestyrke- 3200 mAh batteri - Driftstid (max) 110 min - Med moppe funktion - Automatisk tømmestation -
kr. 4.277,00
Ecovacs Deebot N8 Pro+ Robotstøvsuger - Hvid
kr. 4.277,00
Ecovacs Deebot N8 Pro+ Robotstøvsuger - Hvid
kr. 4.380,00
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot N8 Pro+
* Priser ex levering.

Relaterede artikler