Der er ingen varer

Hvidevare

Handl gode nye hvidevare til dit hjem

Køb nyt køleskab, vaskemaskine eller opvaskemaskine til tilbudspriser hos Hvidevarebanditten

Det er nødvendigt at kunne opbevare sine madvare køligt, vaske sit tøj – og hvis ingen vil tage opvaskeren, så køb en opvaskemaskine. Her hos Hvidevarebanditten har vi over 15 års erfaring med salg af hvidevare, så du kan trygt handle hos os. 
Vi forhandler nogle gode produkter til gode priser, og hjælper altid til, hvis du har spørgsmål, eller der opstår udfordringer undervejs. 

Til vasketøjet anbefaler vi en AEG LM75671F, der er en kraftig og driftsikker model fra AEG. Den er bygget til at afhjælpe alle slags behov for vask. Om det er den helt store omgang, eller om du blot har behov for at opfriske favoritblusen, så er denne vaskemaskine ideel. Foruden vaskemaskinen kan du supplere den med en kondenstørretumbler. Her forhandler vi blandt andet en Electrolux EDH3674PW3 tørretumbler.

Et nyt køleskab er også nogle gange en nødvendighed. Hvorfor ikke vælge et der både er køle- og fryseskab? Her finder du for eksempel dette AEG S53420CNW2. Det er indrettet til at man kan opbevare alle sine madvarer mest optimalt. Der er indbygget en CoolMatic og FrostMatic-funktion i både køle- og fryseskabet, der gør at dine madvarer altid bliver kølet/frosset til de optimale temperaturer. Samtidig med det, er der også tænkt over behovet i form af en flaskehylde med plads til flaske helt op til 1.5l.